19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinoră agresată sexual de fratele vitreg al mamei

Minoră agresată sexual de fratele vitreg al mamei

Noaptea trecută o fetiţă de 5 ani a fost agresată sexual de fratele său vitreg de 28 de ani. Mama fetiţei a sesizat cele întâmplate la Secţia 6 Poliţie Rurală Giubega, astfel tânărul de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

În noaptea de 11 spre 12 august , poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizaţi de o femeie de 34 de ani, din Întorsura, cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 5 ani, a fost agresată sexual de fratele său vitreg de 28 de ani, din comuna Perişor.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în seara de 11 august, cel în cauză a venit la locuinţa surorii sale din Întorsura.

După ce a mâncat şi a băut cu tatăl victimei, a intrat împreună cu acesta într-o cameră a locuinţei pentru a privi la televizor, cei doi aşezându-se în acelaşi pat cu minora.

În timp ce priveau la televizor, cel în cauză ar fi mângâiat-o pe picior pe minoră şi ar fi încercat să-i bage mâna în pantaloni.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză de poliţişti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, tânărul de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS