11.6 C
Craiova
miercuri, 27 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateMinoră agresată sexual de fratele vitreg al mamei

Minoră agresată sexual de fratele vitreg al mamei

Noaptea trecută o fetiţă de 5 ani a fost agresată sexual de fratele său vitreg de 28 de ani. Mama fetiţei a sesizat cele întâmplate la Secţia 6 Poliţie Rurală Giubega, astfel tânărul de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

În noaptea de 11 spre 12 august , poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizaţi de o femeie de 34 de ani, din Întorsura, cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 5 ani, a fost agresată sexual de fratele său vitreg de 28 de ani, din comuna Perişor.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în seara de 11 august, cel în cauză a venit la locuinţa surorii sale din Întorsura.

După ce a mâncat şi a băut cu tatăl victimei, a intrat împreună cu acesta într-o cameră a locuinţei pentru a privi la televizor, cei doi aşezându-se în acelaşi pat cu minora.

În timp ce priveau la televizor, cel în cauză ar fi mângâiat-o pe picior pe minoră şi ar fi încercat să-i bage mâna în pantaloni.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză de poliţişti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, tânărul de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un angajat al SJU Ploieşti, sursă de clienţi la...

Un angajat vechi al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU)...

ȘTIRI GdS