Acasă Actualitate Un bărbat urmărit de poliţie în trafic a accidentat o altă maşină

Un bărbat urmărit de poliţie în trafic a accidentat o altă maşină

-

Un bărbat de 34 de ani a fugit de poliţie ca să nu fie prins de poliţie băut. În timp ce gonea cu farurile oprite pe străzile Calafatului a lovit o altă maşină.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism. Întrucât conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, virând la stânga pe o altă stradă, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia.

După aproximativ 400 de metri, deoarece conducătorul auto mergea cu farurile oprite, autoturismul a lovit o altă maşină, condusă de un tânăr de 21 de ani, din Poiana Mare, care efectua manevra de întoarcere, după care a ricoşat într-un alt autoturism, staţionat parţial pe partea carosabilă.

Un tânăr de 22 de ani, pasager în autoturismul care efectua manevra de mers înapoi, a fost transportat la spital, suferind leziuni minore în urma impactului dintre cele 2 maşini.

Conducătorul auto care a încercat să scape de poliţişti a fost identificat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din Piscu Vechi. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost testat şi tânărul de 21 de ani, acesta având o concentraţie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost transportaţi la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, poliţiştii întocmind un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Alertă generalizată în Gorj din cauza coronavirusului

Autoritățile din Gorj mențin un nivel de alertă generalizat, din cauza coronavirusului. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj, în ultimele şapte zile...

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...