9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSubstanțe psihoactive depistate asupra unui minor

Substanțe psihoactive depistate asupra unui minor

Un minor de 16 ani a fost prins cu substanţe psihoactive asupra sa, în urma desfășurării activităților de patrulare pe timp de noapte de polițiștii locali în cartierele Craiovița – Brazdă.

În jurul orei 01.40, echipajul a identificat pe str. Constantin Argetoianu, zona bloc 77, un grup de tineri cu vârste cuprinse între 14-18 ani, ce se manifestau zgomotos, tulburând liniștea publică a locatarilor.

La controlul corporal sumar efectuat, conform procedurilor legale, asupra minorului B.M.D, în vârstă de 16 ani, domiciliat în Craiova, s-a descoperit pastilă de culoare verde învelită într-o folie de plastic (posibil ecstasy– potrivit declarației persoanei respective) precum și un dispozitiv de mărunțit tip ”grinder”, ce se folosește pentru pregătirea țigărilor cu substanțe psihoactive.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de lege, fiind ulterior condusă la Poliția Municipiului Craiova – Secția 4, pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, având în vedere că persoana este minoră, polițiștii locali au anunțat și familia acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS