11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljScandal într-un local din Craiova

Scandal într-un local din Craiova

Scandal într-un local din Craiova, între câteva persoane şi administratorul unei terase. Acesta din urmă a fost lovit cu capul în gură de către un bărbat de 35 de ani. Mai multe bunuri ale localului au fost distruse.

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie care a avut loc într-un local din Craiova.

Politiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că un bărbat, de 35 de ani, din Craiova, pentru faptul că nu a fost lăsat să intre în local, i-a aplicat o lovitură, cu capul în zona feţei, administratorului localului respectiv.

Ulterior, persoane din anturajul acestui bărbat au distrus bunuri de pe terasa localului, au mai anunţat poliţiştii.

În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea tuturor participanţilor la altercaţie şi tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate, informează IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectueaza cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS