17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 19 - 25 iulie

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 19 – 25 iulie

Filmele bune sunt ocazia perfectă pentru o ieşire alături de oameni dragi. Iată programul Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 19 – 25 iulie.

Crawl / Ape ucigașe Avanpremiera


Regia: Alexandre Aja
Cu: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson, Anson Boon, George Somner
Gen Film: Horror
Durată: 92 min
O tânără, fostă înotătoare de performanță, se întoarce în orașul natal care urma să fie lovit de un uragan de categoria 5. Exact când ajunge la casa tatălui ei, se dezlănțuie iadul: tatăl nu e de găsit nicăieri, iar ea va trebui să înfrunte ape care ucid și prin forța cu care năvălesc în oraș, dar și prin creaturile care invadează orașul, și intră în casele inundate, aligatori fioroși în căutare de pradă.
Joi 21:15

Poms / Hai că încă putem! Avanpremiera


Regia: Zara Hayes
Cu: Diane Keaton, Pam Grier, Jacki Weaver, Rhea Perlman
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 96 min
Cu umor și emoție, filmul “Hai că încă putem!” relatează povestea Marthei (Diane Keaton) o femeie demult trecută de prima tinerețe care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă liniște și odihnă.
Însă după ce se împrietenește cu câteva vecine și la insistențele acestora, Martha înființează o trupă de majorete de vârstă a treia. Împreună cu Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) și Alice (Rhea Perlman) se antrenează intens pentru a participa la un concurs dedicat, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ți urmezi visurile.
Joi 19:15

The Lion King 3D / Regele Leu


Regia: Jon Favreau
Cu: Donald Glover, Seth Rogen, Alfre Woodard, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael Key
Gen Film: Animaţie, Aventuri, Dramă, Familie, Muzical
Durată: 125 min
În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.
Dublat: Vineri pana Joi 12:00; 13:20; 14:30; 17:00
Subtitrat: Vineri pana Joi 20:20

Anna


Regia: Luc Besson
Cu: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy
Gen Film: Acţiune, Thriller
Durată: 125 min
În Moscova anilor 1980, Anna este o femeie care are nevoie de o șansă. Societatea patriarhală în care trăiește nu îi prea oferă nicio șansă decât la a duce o viață de supunere. Într-o zi i se oferă ocazia de a lucra pentru KGB, sub aripa Olgăi (Helen Mirren), o femeie neîndurătoare. Curând descoperă că ea însăși este o asasină nemiloasă, în timp ce lucrează sub acoperire ca fotomodel.
Vineri pana Miercuri 16:10; 17:50; 18:50; 21:20
Joi 14:50; 17:50; 18:50; 21:30

Stuber: Detectiv de nevoie


Regia: Michael Dowse
Cu: Karen Gillan, Dave Bautista, Natalie Morales, Kumail Nanjiani
Gen Film: Acţiune, Comedie
Durată: 99 min
Atunci când Stu (Kumail Nanjiani), un șofer Uber, preia un pasager (Dave Bautista) care se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui ucigaș brutal, el se regăsește într-o situație dificilă și încearcă cu disperare să fie curajos, să rămână în viață și să-și păstreze rating-ul de 5 stele.
Vineri pana Miercuri 18:35
Joi 17:15

Yesterday


Regia: Danny Boyle
Cu: Lily James, Himesh Patel
Gen Film: Comedie, Fantastic, Muzică
Durată: 121 min
Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea, și, cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre vechea lui viață și cea din prezent începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui, și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.
Vineri pana Joi 14:15

Annabelle Comes Home / Annabelle 3


Regia: Gary Dauberman
Cu: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Vera Farmiga
Gen Film: Horror, Mister, Thriller
Durată: 111 min
Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă și să o închidă într-o cutie sfințită. Însă într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.
Vineri pana Miercuri 16:40; 19:30; 20:40; 21:40
Joi 16:40; 19:30; 21:45

Spider-Man: Far From Home 3D / Omul-Păianjen: Departe de casă


Regia: Jon Watts
Cu: Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal
Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, SF
Durată: 134 min
În Omul păianjen: Departe de casă, Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care – – după evenimentele din Avengers: Endgame – trebuie să intervină pentru a se opune noilor ameninţări puse în faţa lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna. Filmul extinde universul Spider-Man, scoţându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanţă şcolară – dar care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.
Vineri pana Joi 15:35; 18:15; 21:00

Toy Story 4 3D / Povestea jucăriilor 4


Regia: John Lasseter, Josh Cooley
Cu: Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Keegan-Michael Key, Keanu Reeves
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 105 min
Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.
Dublat: Vineri pana Joi 11:45

Toy Story 4 2D / Povestea jucăriilor 4


Regia: John Lasseter, Josh Cooley
Cu: Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Keegan-Michael Key, Keanu Reeves
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 105 min
Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.
Dublat: Vineri pana Joi 12:15

A Dog’s Journey / Câinele, adevăratul meu prieten 2


Regia: Gail Mancuso
Cu: Dennis Quaid, Josh Gad, Marg Helgenberger, Kathryn Prescott
Gen Film: Aventuri, Familie
Durată: 114 min
Bailey (Josh Gad) se bucură de un trăi liniștit la ferma ,,băiatului său” Ethan (Dennis Quaid) și a soției sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar și o nouă parteneră de joacă: CJ, nepoata lui Ethan și Hannah. Singura problemă e că mama micuței CJ decide că ea trebuie să plece de la fermă. Cum sufletul lui Bailey este gata să părăsească această viață pentru una nouă, câinele îi promite stăpânului său Ethan că o va găsi și proteja pe CJ cu orice preț.
Vineri pana Miercuri 14:00
Joi 12:40

The Secret Life of Pets 2 3D / Singuri acasă 2


Regia: Chris Renaud
Cu: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart, Lake Bell, Dana Carvey
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 91 min
SINGURI ACASĂ 2 este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.
Dublat: Vineri pana Joi 11:30; 13:45; 15:50

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS