17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAIESEC Craiova organizează Global Village

AIESEC Craiova organizează Global Village

AIESEC Craiova organizează miercuri, 17 iulie, ora 19:00, un evenimentul Global Village. Acesta va avea loc pe esplanada Centrului Comercial Mercur.

Global Village este un eveniment organizat de AIESEC Craiova în parteneriat cu EVO Brand si alte asociații precum EVS, Ascociația Comunității pentru Tineret şi asociația Dominou.

Care este scopul acestui eveniment

Scopul evenimentului este de a sărbători multiculturalitatea și diversitatea noastră ca cetăţeni ai lumii împreună cu oameni din diferite ţări şi culturi. La eveniment vor fi prezenți peste 40 de studenți străini. Aceştia vin din țări precum: China, Malaezia, Azerbaijan, Hong Kong, Grecia, Turcia, Rusia, Taiwan si altele.
Tinerii internaționali prezenți la eveniment sunt veniți în Craiova prin intermediul proiectelor AIESEC , ” Discover” si „Explore” dar si prin intermediul EVS(European voluntary service) si Dominou si ACT.

Ce presupune Global Village


Pe durata evenimentului voluntarii internaționali își vor prezenta țara şi tradițiile. De asemenea, vor prezenta anumite preparatele culinare, dar si cateva dansuri specifice zonei din care vin. Membrii AIESEC vor fi prezenți tot timpul la eveniment pentru a ușura comunicarea. Însă, cei pasionaţi de limbi străine pot conversa cu tinerii nativi.

Global Village este locul ideal unde orice curios poate să afle numeroase informații despre alte țări sau continente. Accesul la eveniment este liber, oricine poate participa pentru a afla mai multe informații despre proiectele AIESEC.

Autor: Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS