3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn doljean este căutat de poliţişti

Un doljean este căutat de poliţişti

Un doljean este căutat de poliţişti, după ce acesta a dispărut de la domiciliul său, din Coşoveni. Poliţiştii Secţiei 4 Rurală Coşoveni au fost sesizaţi, pe 12 iulie, de o femeie din Malu Mare, că, tatăl său, a plecat de la domiciliu la data de 11 iulie. Acesta nu a mai revenit până în prezent.

Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, Cornea Aurică, ar fi plecat de la domiciliu pentru a merge în Craiova şi apoi în Podari. Acesta urma să revină acasă, în cursul aceleiaşi zi.

Semnalmente: înaltime aproximativ 1,65 m, greutate 67 kg, constituție astenică, păr blond, cărunt, fața ovală, bărbia rotundă, ochii verzi, iar ca semn particular acesta are sectionată o parte din degetul mic, de la mâna stângă.


La momentul plecării, cel în cauză era îmbrăcat cu un tricou negru tip polo, cu trei nasturi, cu buzunar în partea stângă, pantaloni lungi kaki, pantofi maro, ciorapi negri, ceas la mâna stangă, purta ochelari de vedere cu lamă metalică aurie, dioptrii +3.
Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS