10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 12 - 18 iulie

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 12 – 18 iulie

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 12 – 18 iulie. Filme de foarte bună calitate, pe care le puteţi vedea împreună cu familia.

Anna Avanpremiera


Regia: Luc Besson
Cu: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy
Gen Film: Acţiune, Thriller
Durată: 125 min
În Moscova anilor 1980, Anna este o femeie care are nevoie de o șansă. Societatea patriarhală în care trăiește nu îi prea oferă nicio șansă decât la a duce o viață de supunere. Într-o zi i se oferă ocazia de a lucra pentru KGB, sub aripa Olgăi (Helen Mirren), o femeie neîndurătoare. Curând descoperă că ea însăși este o asasină nemiloasă, în timp ce lucrează sub acoperire ca fotomodel.
Miercuri, Joi 19:15; 20:45

Vox Lux


Regia: Brady Corbet
Cu: Natalie Portman, Jude Law, Raffey Cassidy, Stacy Martin
Gen Film: Drama, Muzica
Durată: 119 min
În urma unei tragedii la școala ei în 1999, adolescenta Celeste își omagiază colegii pierduți, cântând la slujba de înmormântare. De aici începe transformarea lui Celeste într-un pop star cu ajutorul surorii sale care compune versuri (Stacy Martin) și a managerului ei (Jude Law). Evoluția meteorică a lui Celeste către faimă și pierderea concomitentă a inocenței coincide cu un atac terorist asupra națiunii, ridicând-o pe tânăra cântăreață la un nou grad de celebritate: simbol american și superstar global.
Vineri pana Marti 16:10; 20:45
Miercuri, Joi 16:10

Stuber: Detectiv de nevoie


Regia: Michael Dowse
Cu: Karen Gillan, Dave Bautista, Natalie Morales, Kumail Nanjiani
Gen Film: Acţiune, Comedie
Durată: 99 min
Atunci când Stu (Kumail Nanjiani), un șofer Uber, preia un pasager (Dave Bautista) care se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui ucigaș brutal, el se regăsește într-o situație dificilă și încearcă cu disperare să fie curajos, să rămână în viață și să-și păstreze rating-ul de 5 stele.
Vineri pana Joi 15:30; 17:30; 19:30; 21:45

Yesterday


Regia: Danny Boyle
Cu: Lily James, Himesh Patel
Gen Film: Comedie, Fantastic, Muzică
Durată: 121 min
Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea, și, cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre vechea lui viață și cea din prezent începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui, și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.
Vineri pana Joi 14:00; 15:50; 21:00

Annabelle Comes Home / Annabelle 3


Regia: Gary Dauberman
Cu: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Vera Farmiga
Gen Film: Horror, Mister, Thriller
Durată: 111 min
Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă și să o închidă într-o cutie sfințită. Însă într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.
Vineri pana Joi 14:30; 16:45; 18:50; 20:30; 21:30

Spider-Man: Far From Home 3D / Omul-Păianjen: Departe de casă


Regia: Jon Watts
Cu: Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal
Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, SF
Durată: 134 min
În Omul păianjen: Departe de casă, Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care – – după evenimentele din Avengers: Endgame – trebuie să intervină pentru a se opune noilor ameninţări puse în faţa lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna. Filmul extinde universul Spider-Man, scoţându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanţă şcolară – dar care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.
Vineri pana Marti 12:00; 15:10; 17:45; 19:10; 20:15
Miercuri, Joi 12:00; 15:10; 17:45; 20:15

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 12 – 18 iulie

Toy Story 4 3D / Povestea jucăriilor 4


Regia: John Lasseter, Josh Cooley
Cu: Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Keegan-Michael Key, Keanu Reeves
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 105 min
Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.
Dublat 3D: Vineri pana Joi 11:45; 13:00; 14:50; 19:45
Dublat 2D: Vineri pana Joi 13:30

Long Shot/ N-ai șanse, frate!


Regia: Jonathan Levine
Cu: Charlize Theron, Seth Rogen
Gen Film: Comedie
Durată: 130 min
Fred Flarsky, un jurnalist șomer, încearcă să dea de urma bonei de care a fost îndrăgostit în copilărie, și care între timp a devenit una dintre cele mai puternice si inaccesibile femei de pe planetă.
Vineri pana Joi 18:15

Child’s Play/ Jucăria ucigașă


Regia: Lars Klevberg

Cu: Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Brian Tyree Henry, Tim Matheson, David Lewis
Gen Film: Horror
Durată: 125 min
O reimaginare contemporană a clasicului horror din 1988, CHILD’S PLAY spune povestea unei mame, Karen (Aubrey Plaza), care își crește singură fiul, Andy (Gabriel Bateman), și care îi dă acestuia în dar o păpușă Buddi, fără să-și dea seama de forțele sinistre care stau ascunse în această jucărie.
Vineri pana Joi 14:15; 18:30

Men in Black: International 3D / Bărbați în Negru Internațional


Regia: F. Gary Gray
Cu: Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson
Gen Film: Aventuri, Comedie, SF
Durată: 120 min
Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.
Vineri pana Joi 16:30

The Secret Life of Pets 2 3D / Singuri acasă 2
Regia: Chris Renaud
Cu: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart, Lake Bell, Dana Carvey
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 91 min
SINGURI ACASĂ 2 este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.
Dublat: Vineri pana Joi 11:30; 12:20

Pokémon Detective Pikachu 3D / Pokémon Detectiv Pikachu


Regia: Rob Letterman
Cu: Ryan Reynolds
Gen Film: Animatie, Familie, Fantastic, Mister, SF
Durată: 136 min
Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.
Dublat: Vineri pana Joi 12:40

Aladdin 3D


Regia: Guy Ritchie
Cu: Billy Magnussen, Will Smith, Naomi Scott, Nasim Pedrad, Mena Massoud, Marwan Kenzari
Gen Film: Aventuri, Familie, Fantastic, Muzical, Romantic, Dragoste
Durată: 135 min
Ca și predecesorul său, Aladdin se inspiră din “Aladdin și lampa fermecată”, o poveste din “O mie și una de nopți”. Spre deosebire de predecesorul său, actualul Aladdin nu este un film de desene animate, ci un live-action regizat de Guy Ritchie. Povestea e următoarea: Aladdin e o pușlama descurcăreață și fermecătoare, un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur. Chiar inocența lui e motivul pentru care maleficul vrăjitor Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei, încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine, de care e îndrăgostit până peste urechi. Debandada care urmează are farmec, suspans și întorsături de situație mai spectaculoase și mai amuzante decât originalul (că doar nu degeaba e Guy Ritchie pe generic).
Dublat: Vineri pana Joi 13:15; 17:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS