5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAndré Rieu, în proiecție cinematografică inedită la Inspire Cinema!

André Rieu, în proiecție cinematografică inedită la Inspire Cinema!

Inspire Cinema pregătește cinefilor și iubitorilor de spectacol, o proiecție cinematografică inedită în weekend-ul 27 – 28 iulie. Este vorba despre concertul André Rieu – “Invitație la dans”.
Concertele anuale din orașul natal al lui André Rieu atrag fani din toate colțurile lumii. Piața medievală a orașului este transformată într-un cadru spectaculos pentru concertele de neuitat destinate pentru toate vârstele care sunt pline de umor, distracție și emoție – și bineînțeles muzică sublimă.

Anul acesta André Rieu vă invită să vă puneți pantofii de dans pentru concertul său spectaculos din 2019 din orașul Maastricht intitulat. Acesta este intitulat „Invitație la dans“ şi va fi difuzat la Inspire VIP Electroputere şi la Inspire Mercur.

Nopțile de vară sunt făcute pentru dans iar aceasta este o petrecere pe care nu trebuie să o pierdeți! Pregătiți-vă să vă bucurați de această sărbătoare magică a dansului pe marele ecran din confortul cinematografului tău local.


Alăturați-vă lui André Rieu, orchestrei sale Johann Strauss, sopranelor de clasă mondială, Platin Tenors și invitaților speciali pentru o experiență cinematografică magică.
Bilete s-au pus în vânzare. Acestea sunt disponibile doar pentru achiziție online pe www.inspirecinema.ro, pe aplicația de mobil gratuită, ce poate fi descărcată din Google Play și App store. De asemenea, se pot cumpăra și la casele de bilete din incinta cinematografelor. Locurile sunt limitate!

Despre Inspire Cinema

Inspire Cinema este cea mai nouă rețea națională de cineplex-uri dezvoltată de firma Pro Solutions. Are 3 locaţii deschise în două oraşe: Craiova şi Albă Iulia. Colaborează cu toţi distribuitorii importanţi de filme din România. De asemenea, proiectează cele mai noi şi de succes producţii româneşti şi internaționale. Astfel, Inspire Cinema satisface dorinţa cinefililor de a viziona filme la standarde ridicate.

Inspire Craiova Mercur s-a deschis pe 9 iunie 2016. Este primul cinematograf care a lansat acest brand şi cel de-al 4-lea cinematograf operat de firma Pro Solutions. Este primul multiplex din Craiova, situat în incinta Mercur Center. Acesta dispune de 6 săli de cinema integral digitale, dintre care 4 săli 3D de ultima generație. De asemenea, are 2 săli 2D, și o capacitate de 570 locuri. Cinematograful este deservit de o cafenea interioară spațioasă, terasă exterioară la etajul 4 și o panorama superbă către Piață Mihai Viteazul din Craiova.


Inspire Cinema VIP Electroputere este cel mai nou cinematograf din această rețea, și primul cinematograf din România integral VIP. Situat în Electroputere Mall la etajul 1, dispune de 7 săli de cinema echipate cu cele mai noi sisteme de proiecție 3D. Are o capacitate de 580 locuri. Sala 1 Ultra 4K dispune de un ecran cu rezoluție 4K generos și cel mai performant sunet, Christie Vive Audio. Sala 7 Junior este dedicată special copiiilor, cu un design nonconformist și primitor. Toate cele 7 săli sunt dotate cu fotolii rabatabile din piele sintetică și un spațiu generos între rânduri pentru un comfort sporit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS