10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljZeci de craioveni amendaţi că au aruncat gunoi pe stradă

Zeci de craioveni amendaţi că au aruncat gunoi pe stradă

Zeci de craioveni au fost amendaţi pentru că au aruncat gunoaie pe domeniul public.

În ultimele 24 de ore structurile operative din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, au desfășurat mai multe acțiuni specifice, depistarea și sancționarea persoanelor care aruncă gunoaie pe domeniul public (ambalaje, peturi, cutii, coji de semințe, etc). Acţiunile au fost punctuale, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.


Acțiunile s-au desfășurat pe marile bulevarde, aleile dintre blocuri şi în zonele unde se produc astfel de contravenții. De asemenea, s-a mers în locurile sesizate de cetățenil. Poliţiştii locali au mers la mai multe locuri de joacă şi în foișoare amenajate de Primăria Craiova. De asemenea, în părculețele din jurul blocurilor de locuințe, căile de acces către blocurile de locuințe unde sunt instalate bănci.

Zeci de craioveni, prinşi în ilegalitate

Astfel, au fost aplicate 63 sancțiuni contravenționale persoanelor ce au fost depistate că au făcut mizerie pe domeniul public. Din cele 63 de sancţiuni, 42 au fost amenzi și 21 avertismente. Cei amendaţi au aruncat pe jos ambalaje, peturi, chiștoace de țigări, coji de semințe. Totodată, au fumat în incinta locurilor de joacă, au folosit echipamentele din incinta locurilor de joacă, au consumat alcool pe domeniul public. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale a fost de 6.650 lei.

Pe perioada de vară astfel de acțiuni vor continua permanent, atât ziua, dar și pe timpul nopții. Cetățenii care vor să facă sesizări legate de aceste infracţiuni pot suna la telefonul cetățeanului 0251/984.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS