20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljStarea tehnică a maşinilor din Craiova, verificată în trafic

Starea tehnică a maşinilor din Craiova, verificată în trafic

Poliţişti din Craiova, împreună cu specialişti RAR Dolja u organizat o acțiune pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor.
Oamenii legii au constatat nereguli pentru sancţionarea cărora au aplicat 72 de amenzi, în valoare de aproximativ 23.000 lei.


Din totalul de sancţiuni, 27 au fost aplicate pentru defecțiuni tehnice şi 45 pentru alte abateri la regimul rutier.
Ca măsuri complementare, au fost reţinute 3 permise de conducere şi au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

Şoferii care fac întreceri neautorizate, sancţionaţi


Tot ieri, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu agenţi de poliţie care au calitatea de poliţist rutier, din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti, luptători S.A.S. şi inspectori R.A.R., au executat o acţiune pe DN 65F. Aceasta a vizat depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care participă la întreceri neautorizate pe drumul public, comit fapte antisociale sau abateri la regimul circulaţiei rutiere.


Oamenii legii au controlat 206 autovehicule şi au legitimat 262 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 30.000 lei.


De asemenea, în cadrul acţiunii au fost reţinute 4 permise de conducere. Au fost retrase şi 20 de certificate de înmatriculare şi 3 seturi de plăcuţe cu numărul de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS