16.2 C
Craiova
joi, 24 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Primul pas în realizarea Drumului Expres Craiova - Târgu Jiu

Primul pas în realizarea Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu

Primul pas în realizarea Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu a fost făcut astăzi, după ce mai multe firme s-au arătat interesate de contractul care vizează elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic.

EGIS ROMANIA SA – SEARCH CORPORATION SRL și-au prezentat ofertele în asociere ca și IRIMAT CONS SRL – ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA.

Compania TPF INGINERIE SRL a preferat să participe individual la această licitație.

Prestatorul desemnat de Comisia de evaluare va avea obligația să elaboreze Studiul de Fezabilitate, Proiectul Tehnic de Execuție și Proiectul pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire. De asemenea, trebuie să acorde asistență tehnică până la obținerea autorizatiei de constructie de către Autoritatea Contractantă.

După finalizarea contractului, care are o perioadă de derulare de 24 de luni, se va intra direct în faza licitării documentației pentru construcția Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu.


Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu va avea o lungime de 101 km, din care 73 km pe raza județului Gorj, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Poliția de frontieră română, acuzată de violență împotriva migranților

Polițiștii de frontieră din România sunt acuzați...

ȘTIRI GdS

Cum a vrut Otokar să suspende licitaţia Craiovei pentru...

Licitaţia pentru achiziţionarea a 30 de autobuze electrice cu lungimea de circa 12 metri destinate transportului public din Craiova nu a fost suspendată. S-a prelungit doar termenul de depunere a ofertelor.

Care sunt costurile pentru pacienţii Covid internaţi la Infecţioase

Se face lumină în privinţa costurilor cu asistenţa medicală şi tratamentele necesare pentru pacienţii cu coronavirus. Gazeta de Sud a abordat subiectul...

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

CEO vrea să scape de centrala termică din Bariera...

Complexul Energetic Oltenia vrea să scape de Sucursala Electrocentrale Craiova II din Bariera Vâlcii. Aici se produce agentul termic primar pentru încălzirea...

17 cazuri noi de coronavirus în județul Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj a înregistrat în ultimele 24 de ore 17 cazuri noi de coronavirus. Situația epidemiologică, la nivelul județului...

Două persoane, salvate de pompieri dintr-o fântână de 12...

Două persoane au fost salvate în această după-amiază de pompieri după ce au rămas blocate într-o fântână adâncă de 12 metri.