Acasă Local Dolj Maşina doctorului Riza a fost incendiată

Maşina doctorului Riza a fost incendiată

-

Maşina doctorului urolog Mugur Riza a fost incendiată în noaptea de 14 spre 15 iunie, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor. Ar fi vorba despre o Dacia Duster. Medicul a fost implicat într-o serie de scandaluri în cadrul SJU Craiova, în ultima perioadă. Însă, nu se ştie dacă acesta este motivul incendierii.

Ce spune poliţia

Potrivit poliţiştilor, „în noaptea de 14 spre 15 iunie, s-a primit o sesizare prin numărul unic de urgenţa 112. În sesizare s-a spus că geamul unui autoturism, care se afla parcat pe strada George Fotino din Craiova, a fost spart. Din interiorul maşinii iese fum. În urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că incendiul ar fi afectat doar interiorul autoturismului. Focul a fost stins de persoanele prezente la faţa locului. Având în vedere cele constatate, poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere. Acum au loc cercetări în vederea identificarii autorilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...