Acasă Local Dolj Căruţaşii au fost "vânaţi" de poliţişti

Căruţaşii au fost „vânaţi” de poliţişti

-

Căruţaşii au fost „vânaţi” de poliţişti, în perioada 10 – 13 iunie, la toate intrările în municipiul Craiova. Acţiunea a fost organizată de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației, împreună cu funcționari ai Societății RAT Craiova.

Căruţaşii au fost „vânaţi” de poliţişti

Au fost depistate 26 vehicule cu tracțiune animală ce se deplasau în municipiul Craiova cu încălcarea prevederilor legale. Au fost aplicate un număr de 26 sancțiuni contravenționale pentru proprietarii/utilizatorii acestora, în valoare totală de 13.000 de lei.
De asemenea, pentru un număr de 17 vehicule cu tracțiune animală s-a dispus și ridicarea acestora, procedură îndeplinită de angajații Societății RAT Craiova.
Vehiculele cu tracțiune animală au fost transportate și depozitate pe platforma special amenajată din cadrul RAT Craiova, de unde pot fi ridicate de către proprietari, în condițiile stabilite prin Regulament, în schimbul achitării unei taxe de 150 de lei.

Vehiculele cu tracțiune animală au fost ridicate

Pentru cele 9 vehicule cu tracțiune animală, asupra cărora nu s-a dispus măsura ridicării, proprietarii au prezentat documente de înregistrare a vehiculelor la primăriile localităților învecinate municipiului Craiova, aceștia fiind doar sancționați contravențional.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...