12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCăruţaşii au fost "vânaţi" de poliţişti

Căruţaşii au fost „vânaţi” de poliţişti

Căruţaşii au fost „vânaţi” de poliţişti, în perioada 10 – 13 iunie, la toate intrările în municipiul Craiova. Acţiunea a fost organizată de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației, împreună cu funcționari ai Societății RAT Craiova.

Căruţaşii au fost „vânaţi” de poliţişti

Au fost depistate 26 vehicule cu tracțiune animală ce se deplasau în municipiul Craiova cu încălcarea prevederilor legale. Au fost aplicate un număr de 26 sancțiuni contravenționale pentru proprietarii/utilizatorii acestora, în valoare totală de 13.000 de lei.
De asemenea, pentru un număr de 17 vehicule cu tracțiune animală s-a dispus și ridicarea acestora, procedură îndeplinită de angajații Societății RAT Craiova.
Vehiculele cu tracțiune animală au fost transportate și depozitate pe platforma special amenajată din cadrul RAT Craiova, de unde pot fi ridicate de către proprietari, în condițiile stabilite prin Regulament, în schimbul achitării unei taxe de 150 de lei.

Vehiculele cu tracțiune animală au fost ridicate

Pentru cele 9 vehicule cu tracțiune animală, asupra cărora nu s-a dispus măsura ridicării, proprietarii au prezentat documente de înregistrare a vehiculelor la primăriile localităților învecinate municipiului Craiova, aceștia fiind doar sancționați contravențional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS