17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProgram Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 7 - 13 iunie

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 7 – 13 iunie

Acesta este programul Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 7 – 13 iunie.

The Secret Life of Pets 2 3D / Singuri acasă 2 Avanpremiera


Regia: Chris Renaud
Cu: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart, Lake Bell, Dana Carvey
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 91 min
SINGURI ACASĂ 2 este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.
Dublat: Sambata, Duminica 13:40
Subtitrat: Sambata, Duminica 15:35

The Sun Is Also a Star / Şi Soarele e o stea


Regia: Ry Russo-Young
Cu: Gbenga Akinnagbe, Yara Shahidi, Charles Melton
Gen Film: Drama
Durată: 105 min
Natasha crede în ştiinţă şi fapte. Nu în soartă, nu în destin sau vise devenite realitate. Nu e genul de fată care întâlneşte un tip drăguţ pe o stradă aglomerată a New York-ului şi se îndrăgosteşte. Nu când familia ei este la 12 ore distanţă de deportare.
Daniel a fost mereu un fiu bun. Genul de elev care se ridică la nivelul aşteptărilor părinţilor. N-a fost niciodată un poet. Sau un visător. Dar când o vede pe Natasha, totul se schimbă. Ceva la ea îl face să creadă că viaţa le rezervă ceva amândurora. Fiecare moment anterior i-a adus faţă în faţă. Viitorul o poate lua într-un milion de direcţii. Care va fi aceea?
Vineri pana Joi 20:20

Dark Phoenix 3D / X-Men: Dark Phoenix


Cu: Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Tye Sheridan, Michael Fassbender, James McAvoy, Sophie Turner
Gen Film: Acţiune, Aventuri, SF
Durată: 138 min
La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.
Vineri pana Joi 13:10; 18:20; 20:00; 21:00

Ma


Regia: Tate Taylor
Cu: Octavia Spencer
Gen Film: Drama, Horror, Thriller
Durată: 104 min
Singuratica Ma, o dulceață de femeie, se împrietenește cu un câțiva adolescenți pe care decide să îi lase să petreacă la ea acasă, cu băutură și tot tacâmul. Când credeau că a dat norocul peste ei, o serie de evenimente bizare îi fac pe tineri să se întrebe care sunt adevăratele intenții ale femeii.
Vineri pana Joi 17:00; 21:40

Pokémon Detective Pikachu 3D / Pokémon Detectiv Pikachu


Regia: Rob Letterman
Cu: Ryan Reynolds
Gen Film: Animatie, Familie, Fantastic, Mister, SF
Durată: 136 min
Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 11:50; 14:00; 17:35
Sambata, Duminica 11:45; 12:40; 14:00; 17:35
Subtitrat: Vineri pana Joi 14:35; 19:40

Terra Willy: Planète inconnue 3D / Terra Willy: Rătăcit prin galaxie


Regia: Eric Tosti
Cu: Edouard Baer, Jason Canning, Barbara Tissier, Marie-Eugénie Marechal, Guillaume Lebon
Gen Film: Animatie, Comedie, Familie
Durată: 95 min
Când nava cu care călătorea prin spațiu e distrusă, Willy e separat de părinții lui și aterizează cu capsula pe o planetă sălbatică și încă neatinsă de picior de om. Cu ajutorul lui Buck, roboțelul care are grijă de supraviețuirea lui, Willy va trebui să se descurce singur, rătăcind prin galaxie, până la sosirea unei misiuni de salvare.
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 11:20; 12:40; 13:25
Sambata; Duminica 11:20; 13:25

Godzilla: King of the Monsters 3D / Godzilla II Regele Monștrilor


Regia: Michael Dougherty
Cu: Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Lexi Rabe
Gen Film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, Horror, SF
Durată: 136 min
O aventură epică plină de acțiune, Godzilla: King of the Monsters (2019) o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare. Noua poveste urmează eforturile eroice ale agenției criptozoologice Monarch, în timp ce membrii ei se confruntă cu o serie de monștri de dimensiuni colosale, inclusiv cu Godzilla, care se va confrunta cu Mothra, Rodan și cu rivalul său final, monstrul cu trei capete King Ghidorah. Când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, ies la suprafață, toți se luptă pentru supremație, lăsând însăși existența omenirii să atârne în balanță. Oare care va fi soarta omenirii?
Vineri pana Joi 14:20; 15:50; 17:50; 19:00; 20:40

Rocketman


Regia: Dexter Fletcher
Cu: Bryce Dallas Howard, Taron Egerton, Richard Madden, Jamie Bell
Gen Film: Biografic, Drama, Fantastic
Durată: 126 min
O fantezie muzicală despre fantasticii ani în care Elton John a devenit o legendă.
Vineri pana Joi 16:20

Aladdin 3D


Regia: Guy Ritchie

Cu: Billy Magnussen, Will Smith, Naomi Scott, Nasim Pedrad, Mena Massoud, Marwan Kenzari
Gen Film: Aventuri, Familie, Fantastic, Muzical, Romantic, Dragoste
Durată: 135 min
Ca și predecesorul său, Aladdin se inspiră din “Aladdin și lampa fermecată”, o poveste din “O mie și una de nopți”. Spre deosebire de predecesorul său, actualul Aladdin nu este un film de desene animate, ci un live-action regizat de Guy Ritchie.

Povestea e următoarea: Aladdin e o pușlama descurcăreață și fermecătoare, un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur. Chiar inocența lui e motivul pentru care maleficul vrăjitor Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei, încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine, de care e îndrăgostit până peste urechi.

Debandada care urmează are farmec, suspans și întorsături de situație mai spectaculoase și mai amuzante decât originalul (că doar nu degeaba e Guy Ritchie pe generic).
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 12:05; 14:50
Sambata, Duminica 12:05; 15:00
Subtitrat: Vineri pana Joi 17:20

John Wick: Chapter 3 – Parabellum / John Wick 3: Război total


Regia: Chad Stahelski
Cu: Keanu Reeves, Jerome Flynn, Ian McShane, Halle Berry
Gen Film: Actiune, Thriller
Durată: 135 min
Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.
Vineri, Luni pana Joi 15:15; 18:45; 21:20
Sambata, Duminica 15:20; 18:45; 21:20

The Hustle / Ticăloasele


Regia: Chris Addison
Cu: Rebel Wilson, Anne Hathaway, Tim Blake Nelson
Gen Film: Comedie
Durată: 99 min
“Ticăloasele” (The Hustle) le are în prim plan pe Anne Hathaway și Rebel Wilson, două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.
În timp ce una e versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă pare a fi mai din topor, dar prin abilitățile cu care a înzestrat-o natura, printre care la loc de cinste stă inteligența sclipitoare, e la fel de periculoasă și eficientă ca prima.
Vineri, Luni pana Joi 15:30

UglyDolls / UglyDolls: Păpuși în Bucluc


Regia: Kelly Asbury
Cu: Emma Roberts, Janelle Monáe, Nick Jonas, Charli XCX, Gabriel Iglesias
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Musical
Durată: 92 min
În adorabilul, dar foarte diferitul orășel Uglyville, ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe. Aici, curajoasa Moxy și prietenii ei trăiesc cu bucurie zi de zi, într-un loc unde posibilitățile sunt nelimitate. Neobişnuiţii locuitori din Uglyville își mai aruncă uneori privirile către cer, de unde mai apare câte o păpușă unicat, gata să se alăture comunității.
Dublat: Vineri pana Joi 12:20

Avengers: Endgame 3D / Răzbunătorii: Sfârşitul jocului


Regia: Anthony Russo, Joe Russo
Cu: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 187 min
Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.
Vineri pana Joi 16:45

The Queen’s Corgi 3D / Corgi, Cățeii reginei


Regia: Ben Stassen
Cu: Tom Courtenay, Jon Culshaw, Kulvinder Ghir, Sarah Hadland, Matt Lucas, Julie Walters, Ray Winstone
Gen Film: Animatie
Durată: 90 min
O producție nWave Pictures, animația „Corgi, Cățeii Reginei” urmărește aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice. Rătăcit și departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini și este forțat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. În toată această aventură epică și încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil și se va descoperi pe sine altfel decât se credea.
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 11:35; 13:40
Sambata, Duminica 11:35

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS