-4.5 C
Craiova
miercuri, 26 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljÎnfrângere istorică a PSD: USR PLUS a câştigat alegerile europarlamentare la Craiova

Înfrângere istorică a PSD: USR PLUS a câştigat alegerile europarlamentare la Craiova

UPDATE: Conform calculelor GdS, raportate la numărul de voturi exprimate, cifrele sunt următoarele:

USR PLUS: 29,82%

PSD: 26,93%

PNL: 21,77%

Pro România: 7,71%

PMP: 6,27

ALDE: 4,27  

ALTE PARTIDE: 3,23%

Numărul voturilor exprimate de craioveni, pentru fiecare partid:

USR PLUS – 34.854
PSD – 31.480
PNL – 25.449


Rezultat total neaşteptat la alegerile europarlamentare din Craiova. Alianţa USR PLUS a învins PSD-ul în timpul alegerilor europarlamentare din Craiova. În lipsa unor date concrete de la BEJ Dolj, GdS a adunat numărul de voturi de pe fiecare proces verbal al secţiilor de votare din Craiova. Din calcule reiese că USR PLUS a câştigat cele mai multe dintre voturile craiovenilor. Astfel, PSD s-a clasat pe locul 2, iar PNL pe locul 3.

Echipa USR PLUS Craiova

Claudiu Prisnel: „Mi s-a spus că este imposibil, că nu putem bate PSD la Craiova. Dar am învins! Alianța are 35.000 de voturi și va da viitorul primar al Craiovei”

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Membru al unei grupări de cămătari, după gratii

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat deferit justiţiei într-un dosar de camătă, șantaj, trafic de persoane și proxenetism. Bărbatul a fost arestat în decembrie 2020, iar de atunci a rămas după gratii. Alături de bărbatul arestat preventiv au fost trimişi în judecată alţi şapte inculpaţi, membrii unei grupări infracționale care acționa încă din 2016 în județele Dolj și Argeș, după cum susţin procurorii DIICOT.

ȘTIRI GdS