6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Dezbatere publică despre reevaluarea și revizuirea planurilor de acțiune privind diminuarea zgomotului ambiental

Craiova: Dezbatere publică despre reevaluarea și revizuirea planurilor de acțiune privind diminuarea zgomotului ambiental

Primăria Municipiului Craiova organizează în data de 28 mai, la ora 14.00, la sediul instituției din strada A.I. Cuza nr. 7, în sala Nicolae Romanescu, dezbaterea publică privind Reevaluarea și revizuirea planurilor de acțiune privind diminuarea zgomotului ambiental în municipiul Craiova.
La această dezbatere sunt invitate să participe persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile în sală.
Proiectul este disponibil, pentru consultare, pe site-ul Primăriei Municipiului Craiova, www.primariacraiova.ro, la rubrica „Proiecte de acte normative supuse consultării”.
Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul supus consultării la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7 sau e-mail: [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS