Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Oltenia” al județului Dolj, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, recrutează candidați- pentru admiterea la Academia de Poliție “A.I.Cuza” București-Facultatea de Pompieri și Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești.
Academia de Poliție “A.I.Cuza” București-Facultatea de Pompieri scoate la concurs 50 de locuri;
Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești scoate la concurs 300 de locuri, astfel:
– Subofițer de pompieri și protecție civilă = 275 locuri (din care 2 locuri romi);
– Maistru militar auto = 25 locuri.
Pentru Academia de Poliție “A.I.Cuza” București-Facultatea de Pompieri înscrierile se fac până la dat de 24.05.2019, iar pentru Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești până la data de 15.11.2019.
Detalii suplimentare se pot obține de la personalul cu atribuții de recrutare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Oltenia” al județului Dolj, cu sediul în municipiul Craiova, Strada C.D. Fortunescu nr. 2, telefon 0251510126/27124, sau pe site-ul unității www.isudolj.ro- secțiunea școli militare.
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.