Conducerea Universităţii din Craiova organizează, miercuri, 22 mai, de la ora 12. 00, în Sala „Mihai I al României”, o întâlnire cu Mircea Snegur, primul preşedinte al Republicii Moldova. Acesta va susţine o prelegere cu titlul „În căutarea identităţii”.
În perioada 21-24 mai 2019, Universitatea Craiova primeşte vizita unei numeroase delegaţii a Universităţii de Stat din Tiraspol, delegaţie condusă de prof. univ. dr. Eduard Coropceanu, rector. Universitatea de Stat din Tiraspol este singura universitate europeană refugiată, fiind transferată temporar la Chişinău, din cauza conflictului transnistrean. Este a doua vizită de acest fel, prima având loc în februarie 2018, când s-au şi pus bazele acestui parteneriat între cele două instituţii.
Sunt programate mai multe întâlniri cu cadre didactice şi cercetători ai Universităţii din Craiova pe diferite domenii de studii, precum şi cu studenţii din Republica Moldova care învaţă la UCV. Oaspeţii vor vizita infrastructura Universităţii din Craiova (săli de curs, laboratoare), inclusiv Centrul Universitar Drobeta Turnu-Severin.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.