Arestat pentru trafic de persoane
Arestat pentru trafic de persoane

Poliţiştii au fost sesizaţi, ieri, cu privire la faptul că un bărbat a sustras suma de 570 lei, din incinta unei farmacii.
La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova, care au identificat un bărbat de 36 de ani, din Giurgița, bănuit că ar fi sustras suma respectivă de bani.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit administratorului societății, iar poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
În urma cercetărilor, dar şi având în vedere circumstanţele personale ale bărbatului de 36 de ani, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a acestuia, pe bază de ordonanță, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj. În cursul acestei zile dosarul va fi înaintat unităţii de parchet, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.