(Foto: tion.ro)

Poliţişti din cadrul Postului Gighera au fost sesizați aseară că în comună s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 21 de ani, din Valea Stanciului, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Acesta ar fi condus autoturismul în cauză şi a pierdut controlul volanului, lovind gardul împrejmuitor al unei locuinţe. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Bechet au depistat un bărbat de 31 de ani, din Ostroveni, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 55, în Sadova, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Rurală Cetate au depistat, pe DJ 561A, în localitatea Moțăței, un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
S-a întocmit pe numele celor trei dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.