Acasă Local Dolj Dolj: Dispărută de la domiciliu

Dolj: Dispărută de la domiciliu

-

Poliţiştii caută o femeie de 45 de ani care a plecat de acasă, din comuna Gherceşti, județul Dolj şi nu a mai revenit. La începutul lunii aprilie 2019, Paparoiu Mărioara, în vârstă de 45 de ani, din Gherceşti, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Cea în cauză a mai plecat voluntar de la domiciliu, revenind însă după 3-4 zile.
De asemenea, aceasta ar fi fost văzută la data de 8 mai a.c. în zona Autogării de Nord Craiova.
Semnalmentele femeii:
Înălțime: aproximativ 1,60 m, greutate 60 kg, păr şaten, faţă ovală, ochi căprui.
În momentul în care a fost văzută, femeia era îmbrăcată în pantaloni de culoare neagră, geacă de fâş de culoare neagră, iar pe cap purta basma de culoare verde.
Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....