13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljZi de debut pentru campania de ecologizare CleanUP Craiova

Zi de debut pentru campania de ecologizare CleanUP Craiova

15 voluntari din cadrul Asociației Junior Chamber International (JCI) Craiova, Asociației Române a Tinerilor cu Inițiativă și Centrului de Voluntariat Voluntaris au curățat ieri, 16 mai 2019, o parcare aflată în cartierul Lăpuș, pe strada Amiral Horia Măcelariu, în prima zi a campaniei de ecologizare CleanUP Craiova. Acțiunea face parte din seria de evenimente menite să marcheze Săptămâna Națională a Voluntariatului și susține candidatura municipiului nostru la titlul de Capitală a Tineretului 2020-2021.
În cele două ore ale acțiunii au fost strânși peste 40 de saci cu deșeuri. „Ne vom întoarce aici pentru că am găsit o zonă cu foarte multe deșeuri de diverse tipuri, un focar de infecție, și este nevoie de mai mulți voluntari pentru a finaliza igienizarea acestei zone”, a declarat Iulian Tănase, vicepreședinte JCI Craiova.
Craiovenii care locuiesc în zonele care urmează a fi igienizate de către voluntari sunt invitați să se alăture inițiativei, folosind formularul de înscriere disponibil la adresa:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkS28WYNB81WAXmEoo71vffGTuLKKIKcTw6A9xfxZ4AzHetA/viewform
Întreaga acțiune a fost sprijinită de operatorul local de salubritate, SC Salubritate Craiova SRL, care a oferit voluntarilor mănuși și saci pentru colectarea deșeurilor și a asigurat transportul deșeurilor strânse la Depozitul Ecologic Mofleni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS