Acasă Local Dolj Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 17 -...

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 17 – 23 mai

-

John Wick: Chapter 3 – Parabellum / John Wick 3: Război total
Regia: Chad Stahelski
Cu: Keanu Reeves, Jerome Flynn, Ian McShane, Halle Berry
Gen Film: Actiune, Thriller
Durată: 135 min
Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.
Vineri pana Joi 12:30; 14:10; 16:45; 18:30; 20:00; 21:15

Nicky Larson et le parfum de Cupidon / Un detectiv afemeiat
Regia: Philippe Lacheau
Cu: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali
Gen Film: Actiune, Comedie, Drama
Durată: 96 min
Nick Larson e cel mai tare bodyguard, și un detectiv privat ca nimeni altul. Când un tip misterios apelează la el pentru o misiune pe viață și pe moarte, să recupereze parfumul lui Cupidon, un parfum care te face să te îndrăgostești imediat de cel sau cea care îl folosește, Nick va dezlănțui haosul, și va face victimă după victimă, femeie sau bărbat, vinovat sau nevinovat, cu voia sau fără voia lui…
Vineri pana Joi 19:45; 21:45

The Hustle / Ticăloasele
Regia: Chris Addison
Cu: Rebel Wilson, Anne Hathaway, Tim Blake Nelson
Gen Film: Comedie
Durată: 99 min
“Ticăloasele” (The Hustle) le are în prim plan pe Anne Hathaway și Rebel Wilson, două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.
În timp ce una e versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă pare a fi mai din topor, dar prin abilitățile cu care a înzestrat-o natura, printre care la loc de cinste stă inteligența sclipitoare, e la fel de periculoasă și eficientă ca prima.
Vineri pana Joi 16:00; 18:00; 19:00; 21:00

Brightburn / Focviu
Regia: David Yarovesky
Cu: Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman, Jackson A. Dunn
Gen Film: Drama, Horror, SF
Durată: 96 min
Drama unor părinți care nu pot avea copii se transformă în fericire atunci când un copil aterizează la propriu într-o capsulă în pădurea din apropiere. Înconjurat cu dragoste, băiatul se simte, totuși, diferit de ceilalți copii, iar la vârsta adolescenței începe să se manifeste ciudat. Semne care par inițial doar bizarerii devin tot mai îngrijorătoare pentru cei apropiați, culminând cu episoade de toată groaza. Să fie oare darul divin un blestem mascat?
Vineri pana Joi 16:15; 18:15

UglyDolls / UglyDolls: Păpuși în Bucluc
Regia: Kelly Asbury
Cu: Emma Roberts, Janelle Monáe, Nick Jonas, Charli XCX, Gabriel Iglesias
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Musical
Durată: 92 min
În adorabilul, dar foarte diferitul orășel Uglyville, ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe. Aici, curajoasa Moxy și prietenii ei trăiesc cu bucurie zi de zi, într-un loc unde posibilitățile sunt nelimitate. Neobişnuiţii locuitori din Uglyville își mai aruncă uneori privirile către cer, de unde mai apare câte o păpușă unicat, gata să se alăture comunității.
Dublat: Vineri pana Joi 12:00; 14:00; 17:00; 19:15

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile / Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic
Regia: Joe Berlinger
Cu: Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan
Gen Film: Biografic, Crima, Thriller
Durată: 113 min
Ted (Zach Efron) este un tip foarte arătos, deștept, cu farmec și afectuos. Liz Kloepfer (Lily Collins), o mamă care-și crește sigură copiii, cedează șarmului acestuia. Pentru ea, Ted e bărbatul visurilor ei, așa că lasă deoparte toate precauțiile, și se îndrăgostește până peste cap de acest tânăr. Cei doi par cuplul ideal cu o viață ca-n filme, până într-o zi, când, parcă de nicăieri, totul se prăbușește, și viața lor perfectă se face țăndări. Ted e arestat și condamnat pentru o serie de crime din ce în ce mai violente. Grijile lui Liz se transformă rapid în paranoia, căci, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, aceasta e forțată să recunoască faptul că acest om cu care își împărțise până de curând viața ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat.
Vineri pana Joi 14:45

Five Feet Apart / La cinci pași de tine
Regia: Justin Baldoni
Cu: Cole Sprouse, Haley Lu Richardson
Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste
Durată: 121 min
Rating: AP 12
Doi adolescenți grav bolnavi, ale căror vieți atârnă de un fir de ață, se cunosc într-un spital și se îndrăgostesc iremediabil.
Vineri pana Joi 17:20

Princess Emmy / Povestea prințesei Emmy
Regia: Piet De Rycker
Cu: Franka Potente, John Hannah, Bella Ramsey, Tim McInnerny, Ruby Barnhill
Gen Film: Animatie, Familie
Durată: 80 min
Emmy, o prințesă de 8 ani din ținutul Kandis, poate vorbi cu caii. A moștenit darul de la stră-stră-stră-stră-străbunica Karlotta. După cum spune legenda, Karlotta a salvat o turmă de cai albi datorită curajului ei. Astfel, ea aproape și-a pierdut viața, însă caii i-au oferit darul de a putea vorbi cu ei. Acest talent este menit să fie păstrat secret față cei care nu îl posedă. Povestea a fost scrisă într-o carte secretă, iar fiecare păzitor trebuie să o păstreze în siguranță. Cartea ce conținea inscripții despre puterile magice, a fost uitată de-a lungul timpului. Inclusiv Emmy a uitat totul despre asta.
Dublat: Vineri pana Joi 13:00; 14:30; 17:40

Avengers: Endgame 3D / Răzbunătorii: Sfârşitul jocului
Regia: Anthony Russo, Joe Russo
Cu: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 187 min
Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.
Vineri pana Joi 13:45; 15:00; 19:30; 20:20

Wonder Park 3D / Parcul de distracţii
Regia:
Cu: Brianna Denski, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis, John Oliver
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 90 min
Povestea unui parc de distracții magic care prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.
Dublat: Vineri pana Joi 12:15; 15:45

Dumbo 3D
Regia: Tim Burton
Cu: Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin
Gen Film: Familie, Fantastic
Durată: 118 min
Holt Farrier, un veteran de război și fost star al circului, își găsește viața întoarsă cu susul în jos atunci când se întoarce din război. Proprietarul circului, Max Medici, îl invită pe Holt și pe copiii săi, Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac obiectul ridiculizării într-un circ deja zbuciumat. Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgând persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recrutează elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea și spectaculoasa artistă, Colette Marchant, până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare, „Dreamland” este plin de secrete întunecate.
Dublat: Vineri pana Joi 11:30; 13:30

The Queen’s Corgi 3D / Corgi, Cățeii reginei
Regia: Ben Stassen
Cu: Tom Courtenay, Jon Culshaw, Kulvinder Ghir, Sarah Hadland, Matt Lucas, Julie Walters, Ray Winstone
Gen Film: Animatie
Durată: 90 min
O producție nWave Pictures, animația „Corgi, Cățeii Reginei” urmărește aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice. Rătăcit și departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini și este forțat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. În toată această aventură epică și încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil și se va descoperi pe sine altfel decât se credea.
Dublat: Vineri pana Joi 11:45; 12:45

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum ne hrănim sănătos iarna

În sezonul rece, tindem să ne schimbăm obiceiurile alimentare şi să mâncăm alimente mai bogate în grăsimi. Este un lucru firesc, explică...

Horoscop

Berbec Este o zi în care latura financiară a vieţii cotidiene vă interesează cel mai mult. Veniturile din munca desfăşurată sunt fluctuante,...