Acasă Local Dolj Dolj: Peste 100 de şoferi sancţionaţi, în doar două ore, la Calafat

Dolj: Peste 100 de şoferi sancţionaţi, în doar două ore, la Calafat

-

Polițiștii doljeni au organizat, în cursul acestei zile, o razie în municipiul Calafat, la care au participat 36 de polițiști rutieri, dar şi specialişti RAR. Oamenii legii au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale.
Astăzi, în intervalul orar 11.00-13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj Biroului Rutier Craiova, precum şi de la formaţiunile rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune de amploare, pentru prevenirea accidentelor rutiere, în Calafat.

În urma controalelor, polițiștii au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale, 19 dintre acestea pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 18 pentru defecţiuni tehnice, 26 pentru nefolosirea centurilor de siguranţa şi 41 pentru alte abateri.

Valoarea sancţiunilor este de peste 15.000 lei. În cadrul acțiunii au fost reținute 4 permise de conducere, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 2 infracţiuni la regimul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a declanşat greva de avertisment de la Cummins

Muncitorii au declanşat greva de avertisment, din cauză că nu s-au înţeles cu patronatul în privinţa introducerii în Contractul Colectiv de Muncă a unei obligaţii ca angajaţii să lucreze sâmbăta şi/sau duminica. Dacă nu se vor înţelege, Sindicatul spune că intenţionează declanşarea grevei generale.