6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craioveancă dispărută din februarie, căutată de poliţie

Craioveancă dispărută din februarie, căutată de poliţie

-

O femeie în vârstă de 43 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a plecat de acasă și este de negăsit.
Poliţia din Craiova a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 1 februari, FICA DUMITRA MIHAELA, în vârstă de 43 de ani, din Craiova, a plecat de la domiciliu, luându-şi cu ea mai multe articole de îmbrăcăminte, documente personale, carduri şi telefonul mobil şi nu a revenit până în prezent.

Aceasta a contactat membrii familiei în mai multe rânduri, spunând că se află în Bucureşti, ultima convorbire datând din 6 mai.

SEMNALMENTE – aproximativ 158 cm. înălţime, în jur de 45 de kg, ochi căprui, păr şaten închis, lung până la nivelul umerilor, drept, faţa ovală, fără semne particulare.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa Poliţia!

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.