Acasă Local Dolj Craiova: Razie printre şoferii care nu acordă prioritate pietonilor

Craiova: Razie printre şoferii care nu acordă prioritate pietonilor

-

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au acționat, ieri, pentru combaterea accidentelor rutiere generate de conducătorii de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.
Oamenii legii au aplicat 49 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de peste 13.000 lei, au reţinut 5 permise de conducere şi au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier.
Tot ieri, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au executat o acțiune pe principalele drumuri naționale și europene din judeţul nostru, în scopul prevenirii și combaterii încălcării regimului legal de viteză şi folosirii telefonului mobil fără a avea atașat dispozitiv tip ,,mâini libere”.
Poliţiştii au aplicat 56 de sancțiuni contravenționale, 38 dintre acestea pentru depăşirea limitelor legale de viteză, în valoare de aproximativ 16.000 lei şi au reţinut 3permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a declanşat greva de avertisment de la Cummins

Muncitorii au declanşat greva de avertisment, din cauză că nu s-au înţeles cu patronatul în privinţa introducerii în Contractul Colectiv de Muncă a unei obligaţii ca angajaţii să lucreze sâmbăta şi/sau duminica. Dacă nu se vor înţelege, Sindicatul spune că intenţionează declanşarea grevei generale.