Craiova: Razie printre şoferii care nu acordă prioritate pietonilorPoliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au acționat, ieri, pentru combaterea accidentelor rutiere generate de conducătorii de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

Oamenii legii au aplicat 49 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de peste 13.000 lei, au reţinut 5 permise de conducere şi au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au executat o acțiune pe principalele drumuri naționale și europene din judeţul nostru, în scopul prevenirii și combaterii încălcării regimului legal de viteză şi folosirii telefonului mobil fără a avea atașat dispozitiv tip ,,mâini libere”.


Poliţiştii au aplicat 56 de sancțiuni contravenționale, 38 dintre acestea pentru depăşirea limitelor legale de viteză, în valoare de aproximativ 16.000 lei şi au reţinut 3permise de conducere.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 22 mai 2019

Top