Acasă Local Dolj Craiova: Ateliere de reciclare creativă „Semne de verde” la "Aman"

Craiova: Ateliere de reciclare creativă „Semne de verde” la „Aman”

-

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” în colaborare cu Salubritate Craiova organizează, în 29 mai 2019, începând cu ora 12:00, seria de ateliere de reciclare creativă „Semne de verde”.
Atelierele se adresează elevilor din ciclul primar și se vor desfășoare la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, în sala „Marin Sorescu”, sub coordonarea Cristinei Ghenea, specialist relații publice în cadrul SC Salubritate Craiova SRL. În cadrul atelierelor vor fi confecționate, din carton colorat, semne de carte având ca temă protejarea mediului înconjurător. Un număr semnificativ al semnelor de carte confecționate va fi înmânat utilizatorilor Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”. Obiectivul principal al proiectului constă în sensibilizarea populației municipiului Craiova în legătură cu importanța colectării selective a deșeurilor.
Înscrierile se desfășoară în perioada 13-24 mai 2019 la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 9, sau la numărul de telefon 0251532267, interior 110.

ȘTIRI VIDEO GdS