20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: În arest pentru furt de biciclete

Craiova: În arest pentru furt de biciclete

Poliţiştii Secţiei 5 Craiova au fost sesizaţi, ieri după amiază, de către o craioveancă de 39 ani, că, persoane necunoscute, în noaptea de 24-25 aprilie, au tăiat sistemul antifurt şi i-au sustras bicicleta, care se afla asigurată pe casa scării blocului în care locuieşte, cauzând un prejudiciul de 800 de lei.
În scurt timp, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii Secţiei 5 Craiova, cu sprijinul criminaliştilor din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, au identificat autorul faptei, stabilind că se numeşte S. Gabriel, de 35 de ani, din Craiova.
De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, oamenii legii au stabilit faptul că S. GABRIEL este şi autorul unui alt furt de bicicleta, săvârşit în dauna unui alt craiovean.
În baza probatoriului administrat, autorul furturilor a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore şi introdus în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi, 10.05.2019, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale și arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS