16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGeorge Simion își lansează candidatura independentă pentru alegerile europarlamentare la Craiova

George Simion își lansează candidatura independentă pentru alegerile europarlamentare la Craiova

George Simion își lansează, astăzi, de la ora 16.00, candidatura independentă la alegerile europarlamentare în județul Dolj. Evenimentul va avea loc la Hotel Plaza, Salonul Cupola, strada Arieș, nr. 16, Craiova.
La eveniment sunt așteptați reprezentanții societății civile unioniste din Craiova, oameni de cultură, istorici, tineri basarabeni și unioniști din județul Dolj.
,,Lansăm în Craiova candidatura independentă la alegerile europarlamentare, un nou nivel de dezvoltare în care națiunea română să-și afle locul de drept. Ne dorim un stat mai mare, mai puternic din punct de vedere economic, un raport mai solid cu partenerii externi, ne dorim o Românie Mare în Europa”, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.
George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune. George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS