21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(GALERIE FOTO; VIDEO) S-a aruncat de la unul dintre etajele SJU Craiova

(GALERIE FOTO; VIDEO) S-a aruncat de la unul dintre etajele SJU Craiova

UPDATE: Un pacient, bolnav şi bolnav psihic, a deschis geamul, a sărit de la etajul 3, pe pasarelă şi de acolo pe platforma de la urgenţă şi de acolo intenţiona să sară din nou. Acolo a fost imobilizat de agenţii de pază. Nu vorbea coerent şi era agitat. Omul spunea că e bolnav şi că i se dă tratament care-l droghează. Era în salon şi asistentele au încercat să-l reţină să facăp acest gest necugetat, dar era cât pe să o tragă şi pe asistenta şefă. El este un om masiv”, a spus Costel Militaru – şef securitate pază şi ordine.

UPDATE: Un bărbat de 34 de ani, din Zătreni, judetul Vâlcea, internat la Spitalul Clinic Județean Nr 1 Craiova, s a aruncat în gol, circa 2,5 – 3 metri. A sărit de la fereastra pe acoperișul policlinicii. A fost coborât și i se acorda îngrijiri medicale, fiind stabil.

 

Un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova s-a aruncat de la etaj, în urmă cu puţin timp. Bărbatul a aterizat pe intrarea din laterala Unităţii de Primiri Urgenţe. La faţa locului se deplasează un echipaj din cadrul ISU Dolj. Victima nu a murit şi i se acordă îngrijiri medicale. Vom reveni cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS