7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopil de cinci ani din Craiova singur la volanul unui Mercedes

Copil de cinci ani din Craiova singur la volanul unui Mercedes

Un copil de cinci ani din Craiova a fost filmat în timp ce conducea un Mercedes de lux, singur în maşină, fiind filmat chiar de părintele foarte mândru de isprava odraslei. Copilul de doar câţiva ani a condus maşina într-un refugiu de pe centura de sud a Craiovei. Filmuleţul cu isprava au fost postate pe facebook chiar de familia copilului şi preluate apoi de Info Trafic Actualităţi, iar poliţiştii au început o anchetă în acest caz.
Pe filmuleţul postat pe reţelele de socializare se vede cum copilul de doar câţiva ani a reuşit se urcă dezivolt la volan şi se plimbă cu maşina câţiva metri, sub supravegherea unui adult care îl filmează. Imaginile au strâns în câteva ore sute de vizionări şi comentarii. Oamenii sunt uimiţi şi spun că este o infracţiune. Comisă de părinţi, care l-au învăţat şi i-au permis să conducă. Filmul a ajuns i în atenţia IPJ Dolj.
„În cauză se fac cercetări pentru conducere fără permis şi încredinţarea autovehiculului unei persoane despre care se ştie că nu are permis. În acest moment sunt anchetate mai multe persoane. Urmează să se stabilească când a fost comisă fapta şi de cine era însoţit minorul în momentul în care s-a urcat la volanul maşinii”, a precizat Mihaela Gârd, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Nu e însă singurul filmuleţ, tatăl postând pe Facebook imagini cu băieţelul care face drifturi pe ATV, în mijlocul străzii.
Mândru de ispravăvile puştiului, tatăl a postat pe Facebook inclusiv scene în care copilul se dă în spectacol, ţinând două cuţite în mâini. Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă.
În alte imagini, băieţelul face drifturi pe stradă, cu ATV-ul, iar tatăl este tare mândru de performanţă.
Într-o altă filmare, băiatul dansează cu două cuţite în mâini. Iar tatăl nu s-a lăsat şi a postat din nou. De data aceasta, el conduce mașina dansând, iar copilul este ținut în față de un alt bărbat, fără să i se asigure o minimă protecție.
Conform unor surse din Poliţie, băiatul ar fi nepotul unui interlop celebru din Craiova care, în anul 2003, a scos în stradă sute de romi înarmați cu săbii, bâte și topoare, ca să-şi regleze conturile cu o altă grupare. Şi tatăl copilului ar fi fost implicat, la rândul său, în numeroase scandaluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS