Acasă Local Dolj Peste 1.600 de fermieri doljeni, în Programul Tomata

Peste 1.600 de fermieri doljeni, în Programul Tomata

-

1.668 de legumicultori din Dolj s-au inscris doar în ciclul I in Programul Tomata, în timp ce în programul Usturoiul au fost înregistrate doar șase dosare. Reprezentanții Direcției Agricole au anunțat că din cele peste 1600 de dosare înscrise în programul Tomata, au fost verificate 1120.  La usturoi, suprafața plantată a ajuns la peste 21 de hectare, urmând să se înscrie încă trei beneficiari, cu o suprafață de 9,6 hectare. In total, în județul Dolj, specialiștii de la Direcția Agricolă preconizează că vor fi plantate în program, peste 31 de hectare de usturoi. In anul 2018 s-au înscris în programul Tomata 1.782 de doljeni, în ciclul I  și ciclul II.

 

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.