Acasă Local Dolj Craiova: Program normal de lucru la colectarea deșeurilor, de Paște și 1...

Craiova: Program normal de lucru la colectarea deșeurilor, de Paște și 1 Mai  

-

Salubritate Craiova  a anunţat că, în perioada 26 aprilie – 1 mai,  activitatea  de colectare a deșeurilor se desfășoară conform unor zile  normale  de lucru.

Ca atare, clienții societății care locuiesc la casă și cărora li se ridică în această perioadă, sunt rugați să asigure accesul lucrătorilor la recipientele de precolectare.

Casieria  societății  va fi  închisă în  zilele  declarate  legal  libere (26.04.2019, 29.04.2019 si 01.05.2019) și în data de 30.04.2019 programul va fi între orele 8.00 – 14.00.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.