5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMăsuri de ordine publică pe stadionul „Ion Oblemenco” la meciul U Craiova 1948 Club Sportiv - SEPSI OSK Sf. Gheorghe

Măsuri de ordine publică pe stadionul „Ion Oblemenco” la meciul U Craiova 1948 Club Sportiv – SEPSI OSK Sf. Gheorghe

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va asigura, luni, 29 aprilie, măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor care vor fi prezenți la partida de fotbal disputată între echipele U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV și SEPSI OSK Sf. GHEORGHE, din cadrul Ligii I, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din municipiul Craiova, începând cu ora 18.00.
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.00, doar pe bază de bilete și abonamente.
Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.
SuporteriI nu trebuie se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.
Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS