(Foto: static.ph-online.ro)

Poliţişti din cadrul Biroul Rutier Craiova au oprit, ieri, pentru control un autoturism, care avea montată pe plafon o casetă cu inscripția „ȘCOALA”. La volanul autoturismului se afla un bărbat, din Poiana Mare, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Acesta a declarat că urmează cursurile școlii de șoferi pentru obținerea permisului de conducere, categoria „B”, fiind în procesul de instruire în momentul depistării.
Pe locul din dreapta față al autoturismului poliţiştii au legitimat un alt bărbat, din Poiana Mare, posesor de permis de conducere, categoria B, care a declarat că nu posedă atestat de instructor auto.
Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care stie că nu posedă permis de conducere și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.