6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(GALERIE FOTO) / Spectacol total la Cupa Regională Hard Enduro Craiova

(GALERIE FOTO) / Spectacol total la Cupa Regională Hard Enduro Craiova

Cupa Regională Hard Enduro Craiova OLTENIAX 2, care a avut loc sâmbătă şi duminică în Bănie, a oferit iubitorilor sporturilor cu motor un spectacol pe cinste. Organizată de Hard Enduro Craiova și Free Bike Team Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul Primăriei Craiova, a doua ediţie a acestei competiţii a adunat la start peste 60 de participanţi, la trei clase diferite: Hobby, Expert şi Old Boys.

Foto: Toni Oprea

Startul s-a dat sâmbătă, 20 aprilie, în parcarea laterală din stânga Centrului Multifuncțional Craiova, unde sportivii şi-au demonstrat abilitățile pe obstacole precum cauciucuri, bușteni și mașini avariate. Cursa s-a dovedit o reala probă de îndemânare şi a fost urmărită de câteva sute de craiovenii pasionați de acest sport.

Foto: Toni Oprea

Foto Claudiu Tudor
Foto: Toni Oprea

După probele din parcarea Centrului Multifuncţional, concursul s-a mutat a doua zi în pădurea Bucovat, unde participanţii au trecut la proba de enduro, una de-a dreptul spectaculoasă, terenul variat punându-i la grea încercare pe motociclişti.

La final au fost desemnaţi şi câştigătorii, pe fiecare clasă în parte. 

La Experţi, pe podium au urcat Raul Pătrău (Extrem Motors Orăştie), David Braun (FM Racing) şi Robert Damien (Laurent Free Bike).

La Old Boys, pe podium au fost Sorin Rălean (Extrem Motors Orăştie), Adrian Cocrean (Extrem Motors Orăştie) şi Andrea Di Martino (Masters Bike Cluj).

La Hobby, pe podium s-au situat Dorin Alin Pop (Haita Deva), Sebastian Flaviu Seica (Master Bike Cluj) şi Alexandru Tolocenco (Adventure Ride).

A existat şi un premiul special pentru cel mai fair-play sportiv, care i-a revenit lui Şerban Andrei Lup (Master Bike Cluj).

La final, concurenții au concluzionat ca aceasta a doua ediție a competiției a fost peste nivelul celei precedente, organizatorii sperând ca nivelul întrecerii sa crească de la an la an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS