8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi la volan cu alcoolemii record

Dolj: Prinşi la volan cu alcoolemii record

În cursul zilei de duminică, poliţişti ai Postului de Poliţie Teasc au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 55, în Bratovoești, un autoturism se deplasează sinuos, ieșind de pe banda de mers și pătrunzând pe contrasens.
Poliţiştii s-au deplasat pe DN 55 şi au depistat autoturismul, în comuna Teasc.
Conducătorul auto, un bărbat de 52 de ani, din Valea Stanciului, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit şi faptul că bărbatul avea permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere sub influenta alcoolului.

Tot duminică, poliţişti din cadrul Posturilor de Poliție Poiana Mare şi Desa au depistat un bărbat de 41 de ani, din Desa, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS