Acasă Local Dolj Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 19 -...

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 19 – 25 aprilie

-

Avengers: Endgame 3D / Răzbunătorii: Sfârşitul jocului Avanpremiera
Regia: Anthony Russo, Joe Russo
Cu: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 187 min
Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.
Joi 19:50

After / După ce ne-am întâlnit
Regia: Jenny Gage
Cu: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford
Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste
Durată: 108 min
Bazat pe un roman semnat de Anna Todd, „După ce te-am întâlnit” spune povestea unei tinere care se indrăgostește de un băiat cu un secret întunecat, cei doi intrând într-o relație furtunoasă.
Vineri pana Miercuri 12:25; 21:00
Joi 19:15

The Curse of La Llorona / Blestemul femeii care plânge
Regia: Michael Chaves
Cu: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz, Madeleine McGraw, Sean Patrick Thomas
Gen Film: Horror, Mister, Thriller
Durată: 98 min
După ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că şi-a pus propriul copil în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare.
Vineri pana Joi 21:20

Wonder Park 3D / Parcul de distracţii
Regia:
Cu: Brianna Denski, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis, John Oliver
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 90 min
Povestea unui parc de distracții magic care prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.
Dublat: Vineri pana Miercuri 14:15
Joi 13:10

Hellboy
Regia: Neil Marshall
Cu: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Daniel Dae Kim
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 125 min
În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.
Vineri pana Miercuri 18:50
Joi 16:50

Little / Șefa a intrat la apă
Regia: Tina Gordon Chism
Cu: Regina Hall, Marsai Martin, Issa Rae
Gen Film: Comedie, Fantastic
Durată: 114 min
Regina Hall, pe care o știm din Girls Trip, și Marsai Martin, din serialul Black-ish sunt protagonistele comediei Șefa a intrat la apă, prima, în rolul președintei unei companii IT de succes, iar cea din urmă, în versiunea adolescentină a acesteia, care se trezește într-o dimineață că are acum 13 ani, fix înaintea unei prezentări de care depinde viitorul firmei ei.
Issa Rae (Insecure), este April, multîncercata ei asistentă personală și singura care cunoaște secretul – și anume că torționara ei este acum captivă în trupul unei fetițe. Șefa a intrat la apă este o comedie ireverențioasă despre prețul succesului, puterea solidarității feminine și despre o a doua șansă de a te maturiza așa cum trebuie.
Vineri pana Miercuri 14:30
Joi 12:30

Missing Link 3D
Regia: Chris Butler
Cu: Hugh Jackman, Zoe Saldana, Emma Thompson, Timothy Olyphant, Zach Galifianakis
Gen Film: Animatie, Aventuri, Fantastic
Durată: 100 min
Dl. Link îl recrutează pe exploratorul Sir Lionel Frost pentru a-l ajuta să-și găsească rudele demult pierdute în tărâmul fantastic Shangri-La. După ce și aventuriera Adelina Fortnight li se alătură, pornesc într-o lungă călătorie pentru a-l ajuta pe dl. Link.
Dublat: Vineri pana Miercuri 12:10

Shazam! 3D
Regia: David F. Sandberg
Cu: Zachary Levi, Djimon Hounsou, Mark Strong, Jack Grazer, Asher Angel
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 137 min
Toți avem puteri nebănuite de supererou… e nevoie doar de puțină magie ca să le scoatem la suprafață. Billy Batson, de exemplu, nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” astfel încât, dintr-un adolescent isteț de 14 ani să devină un ditamai supereroul, grație atingerii magice a unui vrăjitor.
Un suflet de copil într-un corp superdotat, Shazam profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste? Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Însă va trebui să învețe rapid să își stăpânească puterile pentru a face față confruntării cu forțele distrugătoare ale dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).
Vineri pana Miercuri 18:30
Joi 17:15

Pet Sematary / Cimitirul animalelor
Regia: Kevin Kolsch, Dennis Widmyer
Cu: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Naomi Frenette, Hugo Lavoie
Gen Film: Horror, Thriller
Durată: 106 min
Louis Creed, soția lui, Rachel, și cei doi copii, Gage și Ellie, se mută într-un orăsel liniștit unde sunt întâmpinați de un cimitir de animale aflat în imediata apropiere a noii lor case. După moartea tragică a pisicii familiei, care este lovită de un camion, Louis decide să îngroape animalul în misteriosul cimitir de animale. Locul acela, însă, nu este ceea ce pare, iar familia Creed va primi o lecție groaznică.
Vineri pana Miercuri 16:45
Joi 14:45

Dumbo 3D
Regia: Tim Burton
Cu: Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin
Gen Film: Familie, Fantastic
Durată: 118 min
Holt Farrier, un veteran de război și fost star al circului, își găsește viața întoarsă cu susul în jos atunci când se întoarce din război. Proprietarul circului, Max Medici, îl invită pe Holt și pe copiii săi, Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac obiectul ridiculizării într-un circ deja zbuciumat. Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgând persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recrutează elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea și spectaculoasa artistă, Colette Marchant, până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare, „Dreamland” este plin de secrete întunecate.
Dublat: Vineri pana Miercuri 16:15
Joi 15:00

ȘTIRI VIDEO GdS