Acasă Local Dolj Sistarea apei în mai multe oraşe şi comune din Dolj şi Gorj,...

Sistarea apei în mai multe oraşe şi comune din Dolj şi Gorj, amânată

-

Reprezentanţii Companiei de Apă Oltenia au anunţat că va reprograma sistarea apei potabile, care fusese programată pentru azi în mai multe oraşe şi comune din judeţele Dolj şi Gorj.
Potrivit anunţului iniţial, făcut pe 12 aprilie, CAO spunea că se va sista alimentare cu apa în localitățile de pe traseul conductei de transport apă potabilă Izvarna – Craiova (Comuna Tismana, Comuna Godineşti, Comuna Ciuperceni, Comuna Câlnic, Comuna Teleşti, Oraşul Rovinari, Comuna Bâlteni, Comuna Plopşoru, Comuna Brăneşti, Comuna Ţânţăreni din Județul Gorj, precum si Oraşul Filiaşi, Comuna Brădeşti, Comuna Coţofenii din Faţă, Comuna Almăj, Comuna Işalniţa, Comuna Coțofenii din Dos, din Judeţul Dolj ), va fi reprogramata la o data care o vom comunica ulterior. Însă, repreyentanţii CAO au revenit astăzi asupra anunţului şi ai spus că sistarea va fi amânată, fără să preciyeye încă data.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.