23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în 1 Mai

Craiova: Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în 1 Mai

-

O femeie de 48 de ani, din Craiova, a fost rănită de o maşină, în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni, în cartierul 1 Mai. Potrivit poliţiştilor doljeni, un bărbat de 44 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Ionescu Siseşti, la intersecţia cu bulevardul 1 Mai nu a acordat prioritate unei femei care traversa regulamentar şi a accidentat-o. Un echipaj SMURD a mers la faţa locului, a preluat victima şi a transportat-o la spital. Din primele informaţii, femeia era conştientă în momentul în care a fost luată de ambulanţă.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.