Dolj: Prinşi conducând fără permisPoliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au depistat, ieri, un autoturism,  condus de un tânăr de 18 ani, din localitate. Poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, în cauză întocmind un dosar de cercetare panală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţişti din cadrul posturilor de poliție Leu și Coșoveni au depistat o tânără de 18 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Leu.

În urma verificărilor, s-a stabilit că aceasta nu deținea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat de un tânăr, din Craiova.


În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus, unei persoane despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere.

 


Comenteaza acum

Alte stiri

15 aprilie 2019

Dolj: Razie pe şoselele din judeţ

La data de 14 aprilie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu poliţişti rutieri din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, au organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 aprilie 2019

Top