12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Prinşi conducând fără permis

Dolj: Prinşi conducând fără permis

-

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au depistat, ieri, un autoturism,  condus de un tânăr de 18 ani, din localitate. Poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, în cauză întocmind un dosar de cercetare panală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţişti din cadrul posturilor de poliție Leu și Coșoveni au depistat o tânără de 18 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Leu.

În urma verificărilor, s-a stabilit că aceasta nu deținea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat de un tânăr, din Craiova.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus, unei persoane despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere.

 

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.