Acasă Local Dolj S-a deschis prima piață volantă din Craiova (GALERIE FOTO)

S-a deschis prima piață volantă din Craiova (GALERIE FOTO)

-

 

30 de producători din Dolj, Olt, Gorj și Cluj s-au adunat azi în prima piață volantă din Craiova. Aceasta este amplasată pe Calea Unirii, între Minerva și Poștă, iar cei care trec prin zonă găsesc produse naturale, de la preparate din carne, la brânzeturi și lactate, ulei de prima presă, miere de albine și ciocolată de casă. Sunt prezenti și producători de legume și fructe și flori. Prețurile sunt apropiate de cele din piețele permanente din Craiova. Un kilogram de caltaboș este 30 lei, salamul țărănesc costa 30 lei kg, brânza este 14 lei kilogramul, iar smântâna – 16 lei kilogramul. In ceea ce priveste verdețurile, o salată este 3 lei, iar ceapa verde costa 2 lei legătura. Merele se vând cu preturi cuprinse intre 2, 5 și 3 lei kilogramul. Uleiul de floarea soarelui presat la rece este 7 lei sticla de ulei aromatizat și cel simplu este 8 lei litrul. Cei care doresc ciocolată de casă o pot achizitiona la 59 de lei kilogramul, in timp ce halvaua este 25 lei kilogramul. Iubitorii de flori au și ei de unde alege diferite aranjamente de mușcate de la producători din comunele Ișalnița și Ghindeni. La toate produsele, prețurile sunt negociabile. Producătorii vor sta in Craiova astăzi și duminică, în funcție de condițiile meteorologice și de numărul de clienți. Deși plouă, la standuri sunt mereu câțiva clienți. Printre primii cumpărători s-a aflat și primarul Mihail Genoiu.
Aceasta este prima piață volantă pe care SC Piețe și Târguri Craiova o organizează în zona centrală a orașului

ȘTIRI VIDEO GdS

9% dintre participanţii la bursă, selectaţi pentru angajare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat astăzi, 18 octombrie 2019, Bursa Locurilor  de  Muncă pentru absolvenţi, eveniment care...

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de la grecii antici, surclasând artiste precum Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande, Kate Moss și Cara Delevingne, potrivit mirror.co.uk.