7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Poliţişti din cadrul Secției 4 Rurală Coșoveni au fost sesizați, ieri, de un conducător auto cu privire la faptul că, în comuna Teasc, pe DN 55, conducătorul unei autoutilitare conduce haotic, punând în pericol ceilalţi participanţi la trafic. Poliţiştii au constituit un filtru în Rojişte, pe DN 55, iar autoutilitara a fost astfel oprită, poliţiştii stabilind faptul că la volan se afla un bărbat de 38 de ani, din Craiova, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul alcooltest, poliţiştii au constatat faptul că acesta avea o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Dăbuleni au oprit, ieri, pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani, din localitate. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS