16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Doi tineri au furat dintr-un magazin şi au fost prinşi de poliţie în trafic

Dolj: Doi tineri au furat dintr-un magazin şi au fost prinşi de poliţie în trafic

Polițiști din cadrul din cadrul Posturilor de Poliție Argetoaia şi Braloștița, în timp ce patrulau prin Argetoaia, în noaptea de 26 spre 27 martie,au observat un autoturism cu numere provizorii, care a pornit în viteză spre Craiova.
Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar după ce s-au apropiat suficient de mult de autoturism au pornit semnalele acustice şi luminoase, conducătorul autovehiculului oprind.
Astfel, în autoturism, poliţiştii au identificat doi tineri, conducătorul auto, în vârstă de 29 de ani, din Calopăr şi un pasager de 22 de ani, din comuna Hangu, judeţul Neamţ.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au găsit în autoturism mai multe bunuri alimentare, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, cu privire la care s-a stabilit că ar fi fost sustrase dintr-un magazin din comuna Argetoaia, în care s-a pătruns prin efracţie.
Bunurile au fost recuperate şi predate reprezentanţilor societăţii, în cauză cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS