9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Fostul soț al Nataliei Vasiliev s-a spânzurat. Prima reacţie a creatoarei de modă

UPDATE Fostul soț al Nataliei Vasiliev s-a spânzurat. Prima reacţie a creatoarei de modă

UPDATE: Cu șocul și tristețea cea mai profundă, declar ca adevărată moartea fostului meu soț și partener Marius Popa. 
Marius a fost pentru mine și pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, o figură mai mare decât viața, un antreprenor talentat și un tată dedicat. 
Rog presa să ne respecte dreptul la intimitate și la viață privată în aceste momente dureroase!“, a scris Natalia Vasiliev pe contul ei de Facebook.


Update: În această seară, polițiștii doljeni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în comuna Cârcea, un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care locuia în Cârcea, acesta fiind găsit spânzurat în locuința sa. La fața locului au fost prezente și echipaje medicale, însă, din păcate a fost constatat decesul. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa și efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele producerii evenimentului”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul s-a spânzurat cu o frânghie de o balustradă din interiorul casei. Acesta nu a lăsat bilet în care să își explice gestul.


Update: Mai multe surse au confirmat pentru Gds că bărbatul care s-a spânzurat este Marin (Marius) Popa, fostul soț al cunoscutei creatoare de rochii de mireasă, Natalia Vasiliev. Acesta avea 43 de ani.


Un bărbat și-a pus capăt zilelor la Cârcea. Se pare că acesta ar fi un om de afaceri doljean.

Revenim cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS