Acasă Local Dolj Craiova: Mormântul lui Cristi Neamţu, împroşcat cu noroi

Craiova: Mormântul lui Cristi Neamţu, împroşcat cu noroi

-

Mormântul din Cimitirul Sineasca al portarului Universităţii Craiova, Cristi Neamţu, decedat în februarie 2002 după un accident pe terenul de fotbal, a fost găsit împroşcat cu noroi de mama acestuia.

Femeia a precizat pentru GdS că acest lucru a fost făcut de persoanele care fură flori din cimitir pentru a le vinde în piaţă. „Astăzi de dimineaţă, când am mers la cimitir, am găsit mormântul fiului meu stropit cu noroi şi plin de pietre. Eu am grijă de un mormând de lângă Cristi, iar ieri, după comemorare, doamna mi-a zis să mai rup din florile lăsate, să nu le fure. Cred că ei m-au văzut că am rupt florile din coroană şi le-am pus pe mormânt. Pentru că nu am lăsat coroana, să o ia, s-au răzbunat şi au aruncat cu noroi şi la mine şi pe celălalt mormânt. Au spoit crucea de sus până jos. E vorba de cei care vând florile din cimitir, care aşteaptă să îngroape mortul, devastează şi iau tot ce se poate şi le vând în piaţă”, a spus Ioana Cioboată, mama lui Cristi Nemţu.

Femeia mai spune că responsabili pentru acestă situaţie ar fi şi poliţiştii locali, care nu işi fac treaba. „Ei stau la poartă şi aşteaptă pungile cu pomană de la oameni, în loc să intre în cimitir. O să merg la Poliţia Locală şă fac o reclamaţie în acest sens”, a mai susţinut Ioana Cioboată.

Cristi Neamţu a murit în Cipru, după ce a fost accidentat la antrenamente

Cristi Neamţu a decedat la vârsta de 22 de ani, pe data de 20 februarie 2002, în cursul unui cantonament efectuat de Universitatea Craiova în Cipru. Pe durata antrenamentului de pe 14 februarie 2002, tânărul portar craiovean a fost lovit involuntar cu genunchiul în cap de către colegul său de echipă, Marius Şuleap. Tânărul portar a fost transportat cu un autocar la spital şi, după mai multe investigaţii, a fost diagnosticat cu fractură de mandibulă şi hemoragie cranio-cerebrală. După şase zile de comă, doctorii ciprioţi au anunţat decesul fotbalistului.

ȘTIRI VIDEO GdS