21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCupa Regională Hard Enduro, la Craiova. Află când va avea loc evenimentul

Cupa Regională Hard Enduro, la Craiova. Află când va avea loc evenimentul

Federaţia Română de Motociclism, prin clubul sportiv FREE BIKE TEAM, cu sprijinul Primărie Craiova, va organiza în Bănie, în perioada 20 – 21 aprilie, Cupa Regională Hard Enduro Craiova OLTENIAX 2. Evenimentul vine după ce, anul trecut, acelaşi club sportiv a organizat pentru prima dată în Craiova cursa de motociclete Hard Enduro, o etapă din Campionatul Regional, desfăşurată în perioada 2 – 3 iunie 2018.

Informaţia apare într-un proiect de hotărâre de Consiliu Local, care va fi supus la vot în şedinţa din data de 28 martie, prin care se solicită aprobarea participării municipiului la acest eveniment, prin alocarea sumei de 23.300 lei de la bugetul local.

„La cursa de anul trecut au participat în jur de 100 de motociclişti, la ambele clase din competiţie – Hobby şi Experţi, cu obstacole precum: cauciucuri, pietre, buşteni şi maşini avariate. Evenimentul a fost intens mediatizat în presa scrisă şi online şi a beneficiat de un feedback extrem de pozitiv din partea cetăţenilor Craiovei şi nu numai”, se explică în raportul din spatele proiectului de hotărâre.

Banii pe care îi va aloca Primăria Craiova pentru acest eveniment vor fi destinaţi pentru achiziţionarea de cupe, medalii, inclusiv inscripţionare şi gravură, pentru cazarea sportivilor şi a oficialilor, pentru servicii de arbitraj şi monitorizare GPS cronometru, pentru asigurarea mesei zilnice pentru 30 de persoane, pentru achiziţionarea de cherestea, scoabe, cuie, holzsuburi, bituri, pentru servicii de radiocomunicaţii şi echipamente necesare (10 bucăţi), după cum se explică în raport.

Alte cheltuieli care ar urma să fie trecute la capitolul diverse ar fi pentru bandă, ţăruş, cauciucuri, baloţi de paie, baterii, apă, materiale pentru delimitarea traseului, spray, saci menajeri, transport, benzina folosită pe traseu, închirierea unei scene şi pentru serviciile de sonorizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS