Acasă Local Dolj Amenzi de peste 15.000 de lei date de poliţiştii doljeni. Administratorii drumurilor...

Amenzi de peste 15.000 de lei date de poliţiştii doljeni. Administratorii drumurilor publice, printre cei vizaţi de controalele Poliţiei

-

În zilele de 22 şi 23 martie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză, precum şi de neacordarea de prioritate sau traversări neregulamentare, informează IPJ Dolj.

În urma abterilor constatate, poliţiştii au aplicat 81 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 20.000 de lei.
Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 7 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, la data de 22 martie, potrivit IPJ, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au desfăşurat o acţiune pentru verificarea stării de viabilitate, a modului de semnalizare și a legalităţii executării lucrărilor pe drumurile publice. Astfel, poliţiştii au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale, din care două pentru instituirea unor restricţii de circulaţie fără avizul poliţiei rutiere, două pentru lucrări nesemnalizate corespunzător, două pentru semnalizarea necorespunzătoare a drumului public şi trei pentru alte abateri.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 15.500 de lei, fiind totodată realizate 6 informări adresate administratorilor drumurilor publice, în vederea remedierii deficienţelor constatate.

De asemenea, în ultimele 48 de ore, poliţiştii doljeni cu atribuţii pe linie rutieră au constatat 12 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, fiind depistate persoane care se aflau la volanul unor autoturisme neînmatriculate, nu deţineau permis de conducere sau se aflau sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevii au prima hartă interactivă cu școli și angajatori

Şcolile profesionale, cu specializările pe care le au, precum şi firmele care desfăşoară activităţi în domeniile respective, dar şi numărul de angajaţi se regăsesc acum pe o hartă interactivă,

Începe judecata în dosarul şpăgilor de la Psihiatrie

udecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins contestaţia formulată de fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul SJU Slatina. Asta înseamnă că Tribunalul Olt poate începe judecarea celor cinci inculpaţi din acest dosar.