(Foto: Monumentalist)

 

 

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a primit un dosar penal pentru nerespectarea ordinului de sistare a lucrărilor de demolare a clădirii de la numărul 37 de pe str. Sfinții Apostoli. Poliția Locală Craiova a fost sesizată, ieri, de demolarea clădirii. După ce s-au deplasat, poliţiştii au dat ordin de sistare a lucrărilor și le-au dat proprietarilor o amendă de 70.000 de lei. În timpul nopții, clădirea a fost demolată total. Poliția a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova pentru nerespectarea ordinului de sistare a lucrărilor.

A fost sesizat și inspectoratul în construcții, iar Ministerul Culturii a cerut amănunte despre imobil. Se pare că proprietarii au demolat clădirea după ce au aflat că se fac demersuri pentru introducerea ei pe lista monumentelor istorice.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.