Acasă Local Dolj (FOTO, VIDEO) Craiova: Dosar penal pentru demolare fără autorizație a unei clădiri

(FOTO, VIDEO) Craiova: Dosar penal pentru demolare fără autorizație a unei clădiri

-

 

 

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a primit un dosar penal pentru nerespectarea ordinului de sistare a lucrărilor de demolare a clădirii de la numărul 37 de pe str. Sfinții Apostoli. Poliția Locală Craiova a fost sesizată, ieri, de demolarea clădirii. După ce s-au deplasat, poliţiştii au dat ordin de sistare a lucrărilor și le-au dat proprietarilor o amendă de 70.000 de lei. În timpul nopții, clădirea a fost demolată total. Poliția a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova pentru nerespectarea ordinului de sistare a lucrărilor.

A fost sesizat și inspectoratul în construcții, iar Ministerul Culturii a cerut amănunte despre imobil. Se pare că proprietarii au demolat clădirea după ce au aflat că se fac demersuri pentru introducerea ei pe lista monumentelor istorice.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenia, „invadată“ de bugetari

Datele statistice parţiale arată că din totalul salariaţilor din Oltenia circa 59.000 sunt bugetari. Anii anteriori, în Gorj era ponderea cea mai mare a bugetarilor. Circa 44,9% dintre angajaţii din Gorj erau bugetari. În Dolj, 22% dintre salariaţi erau bugetari, anul trecut. Media pe ţară era de 15%.

Cum ne hrănim sănătos iarna

În sezonul rece, tindem să ne schimbăm obiceiurile alimentare şi să mâncăm alimente mai bogate în grăsimi. Este un lucru firesc, explică...